Vilgain Vanilkový cukr BIO - oslaď si svůj oblíbený dezert třtinovým cukrem s vanilkou z Madagaskaru
Vilgain Vanilkový cukr BIO je voňavý mix BIO třtinového cukru z Brazílie a pravé, drcené Bourbon vanilky z Madagaskaru.
Vanilkový cukr je tradiční evropské sladidlo, které ti poslouží jako jedna ze základních surovin pro pečení dezertů nebo k dochucení lívanců a palačinek. Výborně doplní i teplé nápoje, jako je čaj, svařené víno nebo punč, a dodá jim jedinečnou chuť a aroma s nádechem Vánoc.
Na přidané Bourbon vanilce jsme nešetřili a díky tomu ji ve směsi uvidíš opravdu požehnaně a se 7 % obsaženého vanilkového prášku se řadí k cukrům s nejvyšším obsahem vanilky na českém trhu. Levnější varianty se pohybují maximálně do pěti procent anebo jsou dokonce ochuceny syntetickými náhražkami.
Vilgain Vanilkový cukr BIO v bodech:
- třtinový cukr z Brazílie
- 7 % pravé Bourbon vanilky z Madagaskaru
- podobná sladivost jako běžný řepný cukr
- ideální na oslazení dezertů
- vhodné k dochucení horkých nápojů
- v BIO kvalitě