Aneta Martinková

Aneta Martinková

Absolventka oboru Nutriční specialista na LF MUNI a studentka oboru Technologie potravin na UTB Zlín. Nadšenec do vysokohorské turistiky a milovnice jídla, čajů a dobré společnosti.

Nejnovější články od Aneta

Hlíva ústřičná: má její konzumace účinky na naše zdraví?
Hlíva ústřičná: má její konzumace účinky na naše zdraví?
Hlíva ústřičná se konzumuje již mnoho let kvůli její chuti a blahodárným účinkům na zdraví. Jak to ale doopravdy je? Má hlíva nějaké účinky na naše zdraví?
7 min.
Potravinové intolerance: projevy a typy
Potravinové intolerance: projevy a typy
Většina lidí má v okolí někoho, kdo se vyhýbá určitým potravinám kvůli alergii nebo intoleranci. Věděli jste, že jsou mezi potravinovou alergií a intolerancí zásadní rozdíly a že si je lidé často pletou? V tomto článku se dozvíte, jak je rozlišit.
8 min.