NA ZDRAVĚJŠÍ VAŘENÍ A PEČENÍ!
tady najdeš všechny moje oblíbenosti na zdravější pečení!
Rajčatové pyré, které často využívám na rychlé omáčky.
Čekankový sirup používám roky na zdravější slazení. Jsem ráda, že už ho má i Vilgain.
Na pomazánku, do salátů, na pizzu. Vždycky mám doma tuňáka a dělám z něj rychlovky k obědu nebo k večeři.
med u mě v kuchyni nesmí chybět, používám ho každý den.
na Ghí smažím všechna jídla a používám ho i do pečení - must have!
výborný a kvalitní sirup na pečení, nebo jen tak do kaše.
celozrnné těstoviny jsou základ zdravějšího jídelníčku.
největší záchrana, když doma nemáme pečivo.
kečup, který je skvělý jak složením, tak chutí.
Wrapy jsou super v tom, že jdou dělat na milion způsobů. S míchanými vajíčky. falafelem, trhaným masem, nebo třeba s tuňákem a pořádnou dávkou zeleniny. Tyhle placky jsou ty nejlepší jaké jsem kdy měla. A to beze srandy. Objednej si je a uvidíš sama! Ale radši rovnou vem několik balení!
Cizrnu při vaření využívám často. Na domácí humus, do salátů, nebo ji upeču s kořením. Mám ji moc ráda.