Živina Teriyaki glazé pálivé s medem
Živina Teriyaki glazé pálivé s medem - medem ochucená sójová omáčka pro přípravu celé řady pokrmů
Teriyaki glazé od Živiny oživí každé tvé jídlo. Je to hustá a chuťově výrazná omáčka na bázi přírodně fermentované sójovky, která se tradičně používá v japonské kuchyni. Je obohacená medem a má jemnou, sladkou, lehce pálivou a kořeněnou chuť. Perfektně se hodí na marinování a glazování masa, ryb nebo zeleniny. Můžeš ji také použít k přípravě stir‑fry pokrmů ve woku, ke smažení nebo jako dip k tempuře, což jsou kousky ryb nebo zeleniny smažených v jemném těstíčku.
Živina Teriyaki glazé pálivé s medem v bodech:
- chuťově výrazná omáčka na bázi přírodně fermentované sójovky
- na marinování a glazování masa, ryb nebo zeleniny
- blesková příprave ve woku metodou stir‑fry
- lze také použít jako dip nebo s ní přelít již hotové jídlo
100 g | |
Energetická hodnota | 818 kJ / 195 kcal |
Tuky | 0,3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 40 g |
- z toho cukry | 32 g |
Bílkoviny | 4,9 g |
Sůl | 8,4 g |
Ingredience
Pálivá studená omáčka s medem neemulgovaná. Teriyaki rozvar [sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice - lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl), cukr třtinový, Mirin tekuté ochucovadlo (pitná voda, kvasný ocet lihový 30 %, droždí, maltózový sirup, extrakt limetky)), voda, česnek, zázvor, shiitake houba, mořská řasa, skořice, badyán], ocet jablečný, mouka rýžová, med (3,9 %), česnek, chilli vločky (2,45 %).
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.
Upozornění
- Potravina, s cukrem.
- Skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.