Vilgain Hovězí jerky BIO – poctivá porce bílkovin z kvalitního českého masa bez konzervantů a aromat
Hovězí maso
a mořská sůl 🌊
Nic víc
Vilgain Hovězí jerky BIO obsahuje pouze dvě ingredience - kvalitní hovězí maso, které je dochuceno solí.
Zapomeň na umělá barviva, aromata, zvýrazňovače chutí, či konzervanty, jako je tomu u jiných značek, které vyrábí jerky.
Balení: 50 g
Balení: 25 g
100 g | |
Energetická hodnota | 1180 kJ / 281 kcal |
Tuky | 3,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1,2 g |
Sacharidy | 0,6 g |
- z toho cukry | < 0,5 g |
Bílkoviny | 61,1 g |
Sůl | 4,5 g |
100 g | |
Energetická hodnota | 1243 kJ / 310 kcal |
Tuky | 4,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1,68 g |
Sacharidy | 0 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 64 g |
Sůl | 4,8 g |
Ingredience
BIO hovězí maso, mořská sůl 4,5 %.
Na 100 g produktu bylo použito 270 g syrového masa.
Země původu: Česká republika
Ingredience
BIO hovězí maso, mořská sůl.
Plemeno: Aberdeen‑anguský skot.
Část masa: Spodní šál.
Chovná oblast: Beskydy a Bílé Karpaty (CZ).
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v suchu a chraňte před světlem.
- Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
- Baleno s absorbérem kyslíku, který není určen ke konzumaci.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.