Pro milovníky rychlých snídaní je tu cosi sladkého, sytého, co pohladí nejen chuťové pohárky, ale i vaši duši. Francouzský toast trochu jinak. Namísto chleba tortilla naplněná výborným meruňkovým džemem. Dovnitř ale můžete přidat to, co máte nejraději. Třeba ořechové máslo, banán nebo ovocný rozvar s tvarohem. :)
1 porce obsahuje
- 515 kcal
- 66,6 g sacharidů
- 21,3 g tuků
- 12,8 g bílkovin
Na 3 porce
- 1 balení wrapu
- 1 vejce
- 50 ml mléka
- 20 g bílého jogurtu
- 1 lžíce xylitolu
- 90 g Vilgain meruňkového jamu
- kokosový olej ve spreji
- 4 lžíce pudingu
- 60 g bílého jogurtu
- 45 g Vilgain Sweet Nuts
- 3 Vilgain truffle cakes
Postup
-
Nejprve si smícháme mléko, jogurt, vejce, pudinkový prášek a erithritol. Tortilly si rozřízneme na polovinu.
-
Na proříznutou tortillu natřeme na polovičku džem a přeložíme. Obalíme ve směsi, kterou jsme si připravili a opečeme z každé strany na troše oleje. (Tip: pokud vám z mléčné směsi zůstává něco navíc, tak ještě trochu nalijte při pečení na tortilly)
-
Opečené půlky tortilly si položíme na talíř na sebe, navrch dáme bílý jogurt, oříškové máslo a Vilgain truffle cake.
Dobrou chuť!