Vilgain Dijonská hořčice BIO – vyrobeno podle tradiční receptury ve Francii, silné aroma a jemná pálivost, bez konzervantů a aromat
Vilgain Dijonská hořčice BIO - tradiční dochucovadlo s čistým složením a bohatou, jemně ostrou chutí
Přidej do svých jídel lžičku francouzské elegance s Vilgain Dijonskou hořčicí z ekologického zemědělství. Vyrábí se ve Francii ze specifických hořčičných semínek (Brassica nigra nebo Brassica juncea) podle tradiční dijonské receptury – jen s tím rozdílem, že v ní najdeš mnohem vyšší podíl hořčičného semínka a naopak nulový podíl zbytečností oproti dijonským hořčicím, které jsi dosud viděl/a. Ty si tak můžeš vychutnat výjimečnost této hořčice díky bohaté hořčičné chuti, unikátní zrnité textuře, silnému aroma i jemné pikantnosti.
Při výběru surovin do hořčice jsme dbali na kvalitu každé jedné z nich. Složení tak kralují pouze non‑GMO, BIO suroviny, a to konkrétně 31,3 % hořčičných semínek z Francie, ocet, voda a sůl. Žádné siřičitany, aromata, barviva či konzervanty.
Plusový bod tohoto dochucovadla je obsah antioxidantů, které pomáhají chránit tělo před poškozením volnými radikály. Hořčice také může podporovat trávení a metabolismus díky enzymům obsaženým v semínkách.
Dijonská hořčice je skvělým doplňkem pro sendviče, hamburgery, hot dogy a steakové pokrmy. Můžeš ji také použít jako základ pro marinády, omáčky a dressingy, které dodají všem receptům výjimečnou chuťovou dimenzi.
Vilgain Dijonská hořčice BIO v bodech:
- z ekologického zemědělství ve Francii
- vyrobeno dle tradiční receptury
- bez zbytečných aditiv, konzervantů a aromat
- zrnitá textury, silné aroma a jemná pikantnost
- hořčice obsahuje antioxidanty
100 g | |
Energetická hodnota | 617 kJ / 149 kcal |
Tuky | 11 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,7 g |
Sacharidy | 2,9 g |
- z toho cukry | 2,1 g |
Bílkoviny | 7,3 g |
Sůl | 6,4 g |
Ingredience
Hořčičná semena*, ocet*, voda, sůl.
*Z ekologického zemědělství.
Země původu: Vyrebeno ve Francii.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v chladu, suchu a temnu po dobu maximálně 18 měsíců.
- Po otevření skladujte v lednici a zkonzumujte do 3 měsíců.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.