Amylon BIO Bramborové placky – 250 g
Amylon BIO Bramborové placky - sypká směs pro přípravu placek
Sypká směs pro snadnou a rychlou přípravu bramborových placek. Stačí jen přidat vodu a za 20 minut máte hotovo! Česká společnost Amylon používá při výrobě svých produktů BIO suroviny nejvyšší kvality.
Amylon BIO Bramborové placky v bodech:
- snadná a rychlá příprava
- hotové za 20 minut
- skvělé jako sladká i slaná varianta
- suroviny nejvyšších kvalit
Balení: 250 g
Balení: 250 g
100 g | |
Energetická hodnota | 1435 kJ / 338 kcal |
Tuky | 1,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | <0,1 g |
Sacharidy | 72 g |
- z toho cukry | <0,5 g |
Bílkoviny | 10 g |
Sůl | 1,5 g |
100 g | |
Energetická hodnota | 1393 kJ / 329 kcal |
Tuky | 1,6 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | <0,1 g |
Sacharidy | 63 g |
- z toho cukry | <0,1 g |
Bílkoviny | 11 g |
Sůl | 1,43 g |
Ingredience
BIO pšeničná mouka, BIO sušené brambory (28 %), mořská jedlá sůl, barvivo (BIO kurkumin).
Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy vajec a mléka. Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Ingredience
BIO pšeničná mouka, BIO sušené brambory (28 %), mořská jedlá sůl, barvivo (BIO kurkumin).
Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy vajec a mléka. Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Doporučení výrobce:
- Příprava:
- Obsah sáčku přidáme do 250–280 ml studené vody a řádně prohněteme.
- Z těsta připravíme váleček, z kterého pak pokrájíme plátky a vyválíme placky.
- Placky opečeme do zlatova na troše oleje (másla).
- Z obsahu sáčku 250 g připravíme cca 10–12 placek.
- Doba přípravy cca 20 minut.
- Tip: Placky lze použít jako přílohu k masu, zelenině i jako samotný pokrm.Výborně chutnají i na sladko s marmeládou a bílým jogurtem.
Upozornění:
- Potravina.
- Skladujte v suchu.
- CZ‑BIO‑001.
Oblíbené alternativy
Související produkty
Ostatní také nakoupili
Dotazy
2
zodpovězené dotazy
Lenka
před 7 lety
Dobrý den, kdy budou placky skladem prosím?
Dana
před 7 lety
Dobrý den, Lenko, znovu skladem budou do konce týdne. Přeji příjemný den.