Vilgain Extra džem
Dotazy
6
zodpovězených dotazů
Anna
před 2 lety
Dobrý den, za jak dlouho je nutné džem zkonzumovat? Je uveden týden, ale za takovou dobu to rozhodně nesním. Je možné udržet po otevření třeba měsíc? Děkuji, A.
Kateřina
před 2 lety
Dobry den, je rybizovy dzem bez zrnicek? Dekuji;-)
Zuzana
před 2 lety
Dobrý den, ano, jam je přepasírovaný, tedy bez zrníček. Hezký den
Klaudi
před 2 lety
Dobrý den, jak moc sladké jsou tyto jamy s březovým cukrem oproti těm, co se běžně prodávají a jsou slazeny cukrem? Děkuji :).
Dagmar
před 2 lety
Ahoj Klaudi, rozdíl zde určitě je. Tyto marmelády (i když slazené březovým cukrem) jsou podstatně méně sladké, což dává vyniknout chuti ovoce. Hezký den :-)
Petra
před 2 lety
Dobrý deň, malinový džem má kôstky ak dobre pozerám? To je škoda! Domáci pasírujeme a chutí oveľa lepšie! Takto je polovica z množstva v kôstkach...
Michal Hubík
před 2 lety
Ahoj Peťo, jedná se o jam, tzn. z celého plodu bez odstraňování jeho součástí. Jelly se pasíruje, přijdete tím však o nějaké mikronutrienty, možná trochu vlákniny, tak děláme jamy víc natural = takto.
andrea
před 2 lety
Dobrý deň :) Kedy bude prosím opäť dostupný džem mango-marakuja? Ďakujem :)
Kamila
před 2 lety
Dobrý den, během zítřejšího dne by měl být skladem. Hezký den