Tierra Verde Gel na nádobí s BIO citronovou silicí
Tierra Verde Gel na nádobí s BIO citronovou silicí
Tierra Verde Gel na nádobí s BIO citronovou silicí - perfektní výkon s maximálně šetrným složením
Tierra Verde Gel na nádobí s BIO citronovou silicí je gel na nádobí s perfektním výkonem a zároveň maximálně šetrným složením. Inovované složen na bázi rostlinných tenzidů zaručuje o 70 % vyšší odmašťovací sílu oproti předchozí receptuře. Výborně pění a poradí si i s odolnou mastnotou a zaschlými zbytky jídla. Díky hodnotě pH 5,5 přirozené pro lidskou pokožku a obsahu glycerolu nedráždí a je vhodný pro každého, kdo chce mýt bez rukavic. Obsažený glycerol navíc ruce zvláčňuje a jemně hydratuje. Dermatologické testování potvrdilo, že po použití nezpůsobuje nežádoucí kožní reakce. Díky 99,9% přírodnímu složení se v přírodě snadno odbourává a nezůstávají po něm nežádoucí rezidua náročná pro životní prostředí. Taktéž splňuje přísná kritéria nenáročnějšího evropského certifikátu Ecogarantie.
Tierra Verde Gel na nádobí s BIO citronovou silicí v bodech:
- šetrný k přírodě
- 99,9 % přírodních složek
- díky pH 5,5 nedráždí pokožku
- obsažený glycerol ruce zvláčňuje a jemně hydratuje
Doporučení výrobce
- Malé množství gelu rozmícháme v teplé vodě nebo naneseme přímo na mycí náčiní.
- Tento gel můžete používat i na omývání ovoce a zeleniny.
Ingredience
5-<15 % aniontové a neiontové povrchově aktivní látky, glycerol, chlorid sodný, xanthanová guma, benzoan sodný, kyselina citronová, GLDA, citronová silice v biokvalitě (Citrus limon), limonen, citral.
Upozornění
- Gel při teplotě nižší než 15 °C tuhne a mění barvu (nažloutlá se mění na bílou).
- Gel je vyroben z rostlinných tenzidů a tuhnutí je známkou přírodního složení tohoto produktu.
- Při pokojové teplotě se jeho konzistence i barva obnoví.
- Případné tuhnutí nemá vliv na další funkčnost výrobku.
- Výrobek tuhnutím neztrácí pěnivost, odmašťovací účinnost, mycí výkon ani biologickou odbouratelnost.
- Chcete‑li urychlit obnovení konzistence gelu, vložte lahev do teplé vodní lázně.