Nekton Sardinky v olivovém oleji JADRAN
Nekton Sardinky v olivovém oleji JADRAN - ryba se širokým spektrem tělu prospěšných látek bohatá na bílkoviny a omega‑3 mastné kyseliny
Nekton Sardinky v olivovém oleji JADRAN jsou poctivé kousky oblíbené ryby typické stříbrné barvy s lehce narůžovělým masem, ulovené ve středovýchodním Atlantiku při síťovém lovu. Sardinky jsou skvělým zdrojem bílkovin a omega‑3 mastných kyselin EPA a DHA, jejichž příjmem podporuješ správnou činnost srdce, zdravé oči či správnou činnost mozku. Obsahují také mnoho vitaminů a minerálních látek, jako je např. draslík, hořčík, zinek či vitamin D. Zdravé tuky EPA a DHA jistě ocení těhotné i kojící maminky. Přispívají totiž ke zdravému vývoji očí a mozku plodu a kojenců vyživovaných mateřským mlékem.
Nekton Sardinky v olivovém oleji JADRAN v bodech:
- kousky sardinek naložené v olivovém oleji
- vysoký obsah omega‑3 mastných kyselin EPA a DHA
- obsah kvalitních bílkovin
100 g | |
Energetická hodnota | 822 kJ / 199 kcal |
Tuky | 10,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 2,5 g |
- z toho mononenasycené mastné kyseliny | 5,7 g |
- z toho polynenasycené mastné kyseliny | 2,1 g |
Sacharidy | 0 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 25,7 g |
Sůl | 1 g |
Ingredience
Sardinky (sardinka obecná - Sardina pilchardus), olivový olej 27 %, jedlá sůl.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte a uchovávejte při teplotě +2°C až +28°C.
- Po otevření uchovávejte při teplotě do +6°C a spotřebujte do 24 hodin.